Dagbog fra et lukket land – Dag 5-6 stykker…hvem tæller?

DoodleMor Blogindlæg, Grublerier 1 Comment

Denne dagbog er fra torsdag og fredag i et. Dagene glider sammen for mig. Jeg får skrevet hver dag, men skal jo også huske at udgive det, så du kan læse med 😊

På min gåtur fredag kom jeg forbi dette skøre syn:

Hvem har dog forladt sin kage og sodavand?

Dagene går

I dag har vi spillet kort med krudtuglen igen han elsker at spille krig med et stort spillekort som han fik i julegave

Da jeg er lidt anspændt i de her dage, kom jeg til at sige “fuck dig” til Gemalen en under spillet. Jeg bander ellers aldrig, men det gør jeg åbentbart i denne tid.
Og til mit forsvar; han vinder ALTID!
Så det synes krudtuglen selvfølgelig var vanvittigt sjovt, så han begyndte at grine, og vi begyndte at grine, til vi var lige ved at gå til af grin. Det gav en rigtig dejlig følelse i kroppen.

Møder på Skype

Jeg har holdt flere Skype møder i dag det er sjovt nok hårdere at holde Skypemøde, end at holde et fysisk møde. Der så meget man ikke rigtig kan høre tydeligt, eller tyde ud fra kropssprog. Det er virkelig ikke en mødegorm jeg værdsætte. Så jeg mangler virkelig og være sammen med mine kolleger på kontoret.

Savnet til familien

Her til eftermiddag bagte Tøsepigen cookies igen, mens jeg arbejdede. Da vi tog de sidste ud af ovnen, stod hun tankefuld et øjeblik, så sagde hun – “Ihh, hvor kunne jeg godt trænge til en krammer fra mormor lige nu”

Det eneste jeg kunne tilbyde hende, var en krammer fra mig, og det var åbenbart ikke helt det samme. Men så sagde jeg til hende, at hun kunne ringe på FaceTime til mormor, og  fortælle hende, hvor meget hun trængte til at kramme hende.
Det gjorde hun så, og min dejlige mor blev helt rørt, da den lille pige sad der, og sendte et kram igennem skærmen.

Rollingerne og mormor i den gamle by til jul

Jeg var selv lige ved at tude over det. Vi skulle have været så meget sammen med vores familier i denne måned til alle mulige dejlige fester og fødselsdage. Men alt er aflyst og nu venter vi bare på Friheden.

Heldigvis er ingen af vores nære og kære er syge. Så det takker jeg Gud for hver dag. Jeg føler med alle dem der kæmper mod sygdommen derude, og sender varme tanker til jer. Hver dag sender jeg også dyb taknemmelighed afsted til alle, der arbejder for at passe på alle danskere!

Lad os tale om fest

På søndag skal jeg lave et interview omkring konfirmationer og trends. Det glæder jeg mig til. Det handler nemlig om noget andet end corona.

Selvom der er tre år til, at Tøsepigen skal konfirmeres, så er jeg allerede begyndt at samle på ideer.
Nu vil jeg selvfølgelig ikke afsløre, hvad det er jeg har tænkt mig at sige til journalisten, fordi så går noget af gassen af, og forhåbentlig kan jeg linke til artiklen i løbet af en uges tid.

Hav en skøn weekend med dig selv og dine kære!

Møs fra DoodleMor / Lone

Hvis du have mere fra mig, så følg mig her:

Facebook – Hverdagsglæde og seneste nyt
Pinterest – Min kreative opslagstavle
Instagram – Billeder af livet i vores familie!
Bloglovin – Tips om nyt på bloggen

Få nyhedsbrevet og bliv inspireret til et kreativt nærværende familieliv

Comments 1

  1. Pingback: Dagbog fra et lukket land – Dag 7-8 – Rund fødselsdag alene | DoodleMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.