Heksemutter og mini-heksen

Halloween for Hekse, Divaer og Mariehøns…

DoodleMor Blogindlæg, Højtider, Planlægning 1 Comment

Man tager en god flok engagerede forældre, 1 stort sæt diskolys, dansk dansemusik, sterinlys, 2 store kasser med pynt, 1 slush-ice maskine, rigtig mange borde og stole, man blender det i 2 timer…så er man klar til Halloweenfest for 180 mennesker.

Gæsterne myldrede ind og snart var hele lokalet fyldt med festglade børn og voksne! Det var fantastisk at se, hvordan så meget arbejde lige pludselig bliver det hele værd! Stemningen var fantastisk og lydniveau var faktisk til at holde ud. Ungerne gav den gas på dansegulvet eller fik malet uhyggelige ansigter og søde mariehøns på hænderne. Der var små glade ansigter overalt. Slush-icemaskinen ville ikke lave is, men så fik vi lækker kold saftevand, og ungerne virkede helt ligeglade, de vidste ikke, at det skulle have været andet.

Full body paint!

Full body paint! Heksemutter in action!

Børnediskotek

Børnediskotek

Imellem de praktiske opgaver var der masser af tid til forældresnak, og jeg nød virkelig festen. Jeg var jo også klædt ud som heks, så jeg behøvede ikke at tænke på, hvordan jeg så ud. Men kunne bare være grøn i hovedet uanset hvad, skønt!

Men pludselig kom Mini-Heksen tudende ud fra diskoteket…”Moar…Moar…der er en dreng efter mig med et lyssværd!” – jeg nåede ikke at tænke over hvad hun havde sagt, før der stod en flok bekymrede veninder omkring hende, “Hvem var det? Hvad gjorde han?” Historien blev hulkende fortalt og drengens navn udleveret, så var de ellers alle sammen på vej væk igen, råbende “Kom vi ordner ham”. Jeg ville nødig være den knægt med lyssværdet. Kunne ikke lade være med at tænke på Sys Bjerres sang “Alle mine veninder”, og nød at se, at de dejlige små tøser (nogen ville sige Divaer) allerede passer godt på hinanden!

Rødvin fredag aften? Må man det?
Hvad er reglerne egentlig for de drikkevarer, man må tage med til fester i skolen? Det er der ingen, der taler om, og hvem skal man lige spørge? Ja, vi spurgte ikke nogen, men havde ikke andet end Sommersby, Øl og saftevand på køl, så det blev det vi tog med. Vi kom til at sidde sammen med Julies venindes forældre, som også havde stået i samme  dilemma. Ingen af os tog det dog frem til at starte med. Men da først vi fik hente noget god mad ved buffeten, som var en “verdensbuffet” med alt hvad man kunne tænke sig, så slap vi paraderne og valgte at hygge os på vores egen måde. Det var befriende og super hyggeligt at gøre det præcis, som man ville have gjort det derhjemme. Hurra for rødvin fredag aften i godt selskab!

Heksekage

Prinsessens heksekage

Kagen skæres for

Heksekage skæres for af gemalen

Kagebuffeten

Kø til kagebuffeten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afslutningen på aftenen var en stor kagebuffet fyldt med lækkerier! Gemalen havde stået i køkkenet hele ugen, for at lave en fantastisk heksekage som prinsessen – nu mini-heksen, kunne have med. Den blev et stort hit, og som en sød mor fik sagt til ham “Der vandt du lige en hel masse Far-respekt”. Mon ikke han kan leve højt på det længe?

Jeg lagde slet ikke mærke til at klokken var næsten 20, før nogle forældre tilbød deres hjælp med oprydningen. Effektivt og hyggelig oprydning blev det til, så efter 45 min. var stedet igen en almindelig SFO og vi var på vej hjem.

Sikke en aften! Ungerne måtte slæbes ud derfra og venter allerede på den næste fest.

Jeg håber, at det kan inspirere dig til at arrangere en skolefest eller anden stor fest i fremtiden! Kommenter endelig!

KH DoodleMor

Mig som Heks

Mig som Heks

 

Comments 1

  1. Pingback: Efterårshygge-listen skaber lys i mørket | DoodleMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.