Halloweenfest for 75 børn og Raketvidenskab for 6 årige

DoodleMor Blogindlæg, Højtider, Planlægning 1 Comment

Græskar til (u)hygge!

Græskar til (u)hygge!

Så har DoodleMor været i aktion igen. Der var forældremøde torsdag aften i SFO’en og bagefter møde i forældrerådet for 0. klasse.

Da jeg lavede vores Doodle til mødet i forældrerådet, var der ingen der kendte datoen for mødet i SFO’en. Men da den kom ud, blev vi enige om at tage det hele samme aften. Så er man ligesom også ”in the zone”.

Så det var en laaaang dag… Men heldigvis havde vi da aftalt, at spise pizzaer sammen ved start at møde nr. 2, så vi kunne få ny energi til aftenmødet.

Der var mange ting på dagsordenen, men det der kriblede mest for mig var selvfølgelig planlægning af sociale aktiviteter. Det første vi laver for ungerne er en halloweenfest. Vi valgte datoen på mødet, så der var ikke behov for at lave en doodle for alle 75 familier på årgangen. Vi blev ellers enige om, at det kunne være et sjovt eksperiment at have så mange med på den samme doodle. Så det bliver jeg nødt til at prøve en anden gang…bare fordi jeg kan!

Det er midt i kastanjesæsonen og alle vores unger slæber dem hjem i kilovis. Så vi vil arrangere en “kastanjedyrsdag”, hvor dem der lige har tid og lyst kan mødes ved skolens boldbaner og samle kastanjer. Derefter skal bruges til en temadag i skolen, hvor alt handler om kastanjer. Vi skal så også lige have klasselærerne i de 3 klasser med på ideen.


Dog er der en enkelt dreng, som ikke gider at bruge alle fritkvarterer på at samle kastanjer, selvom hans nye bedste ven elsker det. Derfor er han begyndt at tage kastanjer med hjemmefra, som han giver til kammeraten, så de kan spille bold i fritkvarteret i stedet for at samle kastanjer. Det må man sige, er en slags raketvidenskab for 6-årige. Jeg forsøger dog også desperat at finde et formål med alle de kastanjer, om har brugt dem til decoration med lys.

Men nu kan planlægningen af Halloweenfesten allerede gå i gang. jeg har allerede været på Pinterest.com for at samle gode ideer til invitationen og pynt til festen.

Min TO DO til festen er:

 • Find lokale – undersøg om vi kan være på skolen.
 • Lav invitation  (er i gang – kunne ikke lade være)
  • Indhold: Dato, sted, tilmelding
  • Opfordring til at alle medbringer pynt eller Kage/frugt
 • Send invitation til godkendelse i forældrerådet
 • Find ideer til pynt
  • Opfordring til lærerne om at lave pynt med børnene
 • Send invitation ud
 • Find på sjov mad, som kan tages med til festen

Derudover har vi allerede aftalt hvem der sørger for slush-ice maskinen og discolysene.

MGP-2014 bliver helt sikkert den CD, som min datter vælger at medbringe til disco-uhygge-festen.

Nu glæder jeg mig til at fortælle min datter om projektet, så vi kan nyde at være kreative sammen! Jeg starter med at overraske hende i morgen tidlig, hvor jeg tager hende med ud og høste græskar i Kildebrønde Frugtplantage.

Dagens høst i kolonihaven

Dagens høst i kolonihaven

Derudover skal jeg selvfølgelig lave en ny doodle, så vi kan mødes i forældrerådet på den mest optimale dag i uge 46 eller 47.

Hav en skøn weekend // DoodleMor


Skal du fejre Halloween i år?

· Hvis ja – hvordan skal det fejres?

· Hvis nej – hvorfor ikke?

Comments 1

 1. Pingback: Efterårshygge-listen skaber lys i mørket | DoodleMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.