Uhyggebuffeten

Uhyggelige festligheder til Halloween

DoodleMor Blogindlæg, Højtider

Årets Halloween hos Familien RockValley startede med opkast og sluttede med opkast…!

Det er første gang vi har holdt en privat Halloweenfest, men bestemt ikke sidste gang! Det var virkelig sjovt at holde en uhyggelig temafest!

Heldigvis var der god opbakning fra vennerne, som sørgede for at bidrage med både lækkerier og i særdeleshed godt skrækkeligt og skræmmede selskab!

“Slik eller ballade!”

Rollingerne var rundt i vores rækkehuskvarter og samle godter ind. Naboerne tog rigtig godt i mod dem! Nogen var endda blevet hjemme fra sommerhus, fordi de glædede sig til børnenes besøg. Næsten alle steder spillede de med på legen og lod som om de blev bange for ungerne. Det var en rigtig sjov oplevelse!

De store hekse blev stående ud på stien med deres Sommersby, og holdt øje med slagets gang! Der var dog et enkelt sted, hvor de var med på ideen med “Fadøl eller ballade!”, så det koncept må vi jo prøve af næste år!

Den klamme menu 

Vi fandt inspiration til menuen på Pinterest, som er det fedeste sted at finde ideer, og bagefter gøre dem unikke med sit eget præg. Menuen skulle passe til både børn og voksne, og alle fik stillet deres sult enten i opkast eller flået svin!

Selvom alle havde lagt sig i selen for den vildeste fest, må Michelin-stjernen vente til næste år, da vi desværre ikke have flødeskum til den irske kaffe, som Dracula bestilte til kagen…

Festlighederne forsatte til midnat, hvor de sidste hekse måtte pakke deres koste og flyve hjem.

Klokken syv i morges blev vi vækket af tøsepigen, som kastede alt det slik op, som hun havde kastet i hovedet i går. “Mor, jeg har spist omkring 39 stykker slik, eller måske 40!” Sådan min pige, bare hold regnskab, så du ved hvor meget, der skal komme op igen!

Lad mig endelig høre om jeres halloween!

HAPPY HALLOWEEN!

Møs fra Heksemutter 

 

Jeg holder øje med dig!!

Jello-eyes

Jello-eyes