Nyt legetøj til børn, der elsker papkasser

DoodleMor Blogindlæg, Højtider Leave a Comment

Alle børn elsker papkasser. De samler på dem, hopper på dem, gemmer sig i dem og bygger huler af dem.

Nogle gange bliver de udfordret af størrelsen på kasserne, og har svært ved at finde noget, der samle kasserne, så de ikke falder fra hinanden.Nu er der heldigvis en kreativ far, der har opfundet nogle små frække dimser, som kan hjælpe med at bygge huler og slotte af papkasser.

De små nye dimser hedder HUBU’er.

Jeg har mødt HUBU‘s far Hugo til et netværksmøde, og fik lokket ham til at lade os prøve at lege med det nye sjove legetøj. 

Så jeg har skrevet denne anmeldelse for at hjælpe denne skønne iværksætter komme ud i verden med sit fantastiske produkt.

Se ham og hans datter bygge med HUBU’erne: HUBU-Hygge-Film

Vi er meget begejstrede!

Imens vi legede gik krudtuglen og nynnede, han har helt væk i byggeriet.

Det var dejligt at opleve, hvordan en helt særlig kreativ byggeverden fristede os til at bruge fantasien og skabe noget sammen. Vi har også dekoreret raketten med rumvæsener og styreværktøjer.

Da vi havde bygget den første raket, skulle han lige have en pause, og lagde sig ind i raketten med en mandarin.Jeg kan klart anbefale, at der ligger HUBU’er under juletræet, så ungerne kan bygge slotte, raketter og andet sjovt af alle kasserne fra de andre julegaver.

Du kan også købe et byggesæt, så der er pap at bygge med, og så kan man bruge legetøjskasser til at skabe detaljer med på byggeriet.

Køb den særlige julegave her: Hubu.dk

De sælges til meget rimelige priser og kan sagtens snige sig ind som en ekstra gave, selvom julegaverne egentlig er købt.Når I så bliver rigtig glade for HUBU’erne derhjemme, så husk lige at nævne det for ungernes daginstitutioner 😉

Jeg håber, at du har lyst til at forkæle din familie med kreativt legetøj til jul, som udfordrer fantasien  – og så støtter du samtidig iværksætteriet i Danmark!

Glædelig decemberdag!

 Byggehyggehilsner fra DoodleMor / Lone 


Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få søde julefilm til adventshygge og andre hemmeligheder:

Få nyhedsbrevet og bliv inspireret til et kreativt nærværende familieliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.