Må 2015 blive fyldt med glitter i hverdagen!

DoodleMor Grublerier, Højtider, Livet som mor 3 Comments

Man kan gøre sig mange tanker om, hvad 2015 skal bruges til. I det forgange år har hele følelsesregisteret været i brug, så derfor er jeg ikke i tvivl om, hvad 2015 skal bruges til.

2014 har været fyldt med masser af fantastiske oplevelser som bryllup, konfirmation, babyer og barnedåber, runde fødselsdage og studenter. Det har været vidunderligt at få lov til at fejre så mange dejlige mærkedage på et år sammen med dem jeg holder af.

Men det har også været et sorgens år, hvor min dejlige veninde har kæmpet mod kræften. 5 ulideligt lange hårde måneder har hun været igennem, men heldigvis har hun sejret og vi har netop fejret, at hun er rask. Nu skal hun endelig til at nyde sin barsel med sin dejlige lille dreng, som kun er 5 mdr. Jeg er meget taknemmelig for at have hende og hendes dejlige familie i mit liv.

2015 bliver et år jeg vil sætte pris på det liv jeg har og på alle de vidunderlige mennesker, som er en del af det. Jeg vil leve i nuet og nyde både små og store øjeblikke med taknemmelighed.

Har du glitter nok i hverdagen?
Hverdage er der mange af, derfor skal de også nydes. Jeg er omgivet af mennesker i min hverdag, som er glade og positive og især mine børn giver mig lyst til at smile hele tiden. Jeg har også en vidunderlig mand, som altid bakker mig op, uanset hvor skør jeg er, og hvad jeg finder på af løjerligheder, som fx denne blog.

Awesome

Gid jeg må nå dertil i 2015!

Jeg vil forsøge at lade være med at gå så meget op i hvad andre tænker om mig, og stole på at jeg er god nok, og at de ting jeg gør er helt ok. Det bliver nok det sværeste at efterkomme for mig.

Men hverdagen er også fyldt med madpakker, vasketøj, indkøb, rengøring og andre kedelige ting. Det kommer jeg nok ikke udenom. Så det er ikke en illusion jeg vil leve i, det er det virkelige liv.
“Men hverdagen skal bare tilsættes mere glitter!” Har jeg hørt en klog dame (Hella Joof) sige for nyligt. Jeg vil tage “ja-hatten” på hver dag, og se hvor det bringer mig hen. Og om halsen vil jeg have en lille usynlig amulet fyldt med glitter, ligesom Klokkeblomst har. Så skal 2015 nok blive et fantastisk år!

2014 har også været fødselsåret for min blog. Jeg nyder at kunne inspirere andre og komme af med noget kreativ energi. At skrive er for mig en slags terapi, så jeg slapper af, når jeg skriver. Så når folk spørger, hvordan får du tid til din blog? Jeg finder tid (dog tit sent på aftenen) for det giver mig energi at skrive. Ja, der er nogle gange noget vasketøj, der må vente og en film jeg ikke får set, men til gengæld giver bloggen mig en del af min “glitter” i hverdagen. Så jeg får mere overskud til at være nærværende med min familie.
Tusind tak for, at du læser med!

Jeg håber, at du i 2015 finder det, der gør dig glad, sætter pris på det og tilsætter det lidt glitter. Så skal 2015 nok blive et vindunderligt år, uanset hvad udsigterne er lige nu. Værs’go… ⭐️⭐️⭐️ Du får lige lidt glitter med på vejen!

GODT NYTÅRRIGTIG GODT NYTÅR!

KH DoodleMor

Kommentarer er meget velkomne!
Fortæl mig endelig om dit nytårsforsæt, eller lad mig vide, hvad du synes om mit!??

Comments 3

 1. Kære Lone

  Tak for dit gode indlæg. Jeg vil helt sikkert også prøve at få mere glitter ind i hverdagen, for på trods af store følelsesmæssige (negative) udfordringer, er der så mange positive ting – det gælder bare om at finde/huske/fokusere på dem. Så lad dette være opgaven for 2015.

  Og tvivl aldrig på, at du er god nok. FOR DET ER DU!

  Du og din familie ønskes et fantastisk nytår!

  1. Post
   Author

   Kære Tina-Linea.
   Tusind tak for din dejlige tilbagemelding. Det varmer i mit hjerte!
   Jeg ved, at det du kæmper med er en stor mundfuld, så hold humøret højt.
   Jeg nyder vores hyggelige bestyrelsesmøder sammen, hvor du altid er dejligt positiv. Det smitter dejligt af!
   Rigtigt godt nytår til dig og dine! Mange kærlige hilsner, Lone / Doodlemor

 2. Pingback: Har du lavet din “Sommernydeliste”? | DoodleMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.