Juleaftensdag kan være lang for store og små
Men vi har valgt at invitere familien over til julekage og gløgg allerede omkring kl 15.
Fætre og kusiner fik god tid til at lege inden julemiddagen, og der var ro til masser af god voksensnak.
Årets eftermiddagsdessert var en julecheesecake:
Bunden og siderne er lavet af pebernøddeknas, indeni er der vanilje-appelsinmousse og på toppen er der gløgg-glace og brændte mandler.
Til sidst har den fået et drys kobberstøv og stjerneanis med kobberstøv.
Gæsterne var vilde med den.
Den var et frisk og lækkert alternativ til de traditionelle æbleskiver.
Så vi tror, at vi måske har skabt en ny juletradition, da det bestemt ikke er sidste gang, at vi nyder den lækre kage juleaftensdag.
Opskriften
Vi har ikke selv fundet på kagen, desværre.
Arla får æren 😉 Så du finder opskriften her:
2 vigtige tips:
Brug helst flødeost fra Philadelphia – den smager ikke af ost. Den fra Buko er lidt for syrlig til kagen – synes vi.
Lad glacen køle af til den begynder at stivne, inden du hælder den på. Det tager et par timer!
Rollingernes julekagehus blev brugt som dekoration på julebordet til fryd for øjet.
Juleaften hos os
Rigtig glædelig jul!