Julecheesecake er årets desserthit

DoodleMor Blogindlæg, Højtider, Mit madværksted Leave a Comment

Julekaffebord

Juleaftensdag kan være lang for store og små

Men vi har valgt at invitere familien over til julekage og gløgg allerede omkring kl 15.

Fætre og kusiner fik god tid til at lege inden julemiddagen, og der var ro til masser af god voksensnak.

Årets eftermiddagsdessert var en julecheesecake:

Bunden og siderne er lavet af pebernøddeknas, indeni er der vanilje-appelsinmousse og på toppen er der gløgg-glace og brændte mandler.

Til sidst har den fået et drys kobberstøv og stjerneanis med kobberstøv.

Gæsterne var vilde med den.

Den var et frisk og lækkert alternativ til de traditionelle æbleskiver.

Så vi tror, at vi måske har skabt en ny juletradition, da det bestemt ikke er sidste gang, at vi nyder den lækre kage juleaftensdag.

Opskriften

Vi har ikke selv fundet på kagen, desværre.

Arla får æren 😉 Så du finder opskriften her:

Opskrift på julecheesecake

2 vigtige tips:

Brug helst flødeost fra Philadelphia – den smager ikke af ost. Den fra Buko er lidt for syrlig til kagen – synes vi.

Lad glacen køle af til den begynder at stivne, inden du hælder den på. Det tager et par timer!

Rollingernes julekagehus blev brugt som dekoration på julebordet til fryd for øjet.

Juleaften hos os

Juletræet med sin pynt

Rigtig glædelig jul!

Kærlig hilsen DoodleMor / Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.