Bagte æbler

Børn i køkkenet: Søde bagte æbler 

DoodleMor Blogindlæg, Børn i køkkenet Leave a Comment

Lækre saftige søde æbler bagt over bål, er noget af det nemmeste at lave.

Rollingerne elsker det som dessert eller eftermiddagssnack!

Man bruger det antal æbler, som passer til bålhyggedeltagerantallet.

Sådan gør du:

Æblerne skrælles og deles i to, kernehuset fjernes.

Æblerne pensles med smeltet smør:

Så vendes de i kanelsukker:

I midten fyldes brun farin eller marcipan og nødder.

  

Æblet samles og pakkes ind i to lag staniol:
  

Man må gerne slikke fingrene for smør og  kanelsukker:

De bages direkte i gløderne i ca 10 minutter  

Serveres i skåle enten som de er eller toppet med;

  • Creme fraiche
  • Flødeskum
  • Vaniljeis

Jeg havde nogle solbær, som lige var taget op af vodka. De har trukket til solbærdram. De var lækre ovenpå.

 

Solbærdram

Solbærdram

Så guffes der bagte æbler!

Så guffes der bagte æbler!

Bålhygge

Bålhygge

Hvis du har lyst til at bygge en bålplads i haven, så læs gerne mine indlæg om vores projekt:

  1. Planlægningen af bålpladsen
  2. Sjove arbejdsdage for hele familien
  3. Resultatet: den færdig bålplads
  4. Opskrift på lækre snobrød

Jeg håber, at du får lyst til at komme ud og hygge med rollingerne!

Hvordan nyder I efteråret udendørs?

Rigtig god fornøjelse!

Kærlig hilsen, DoodleMor

 

 

 

DoodleMorBørn i køkkenet: Søde bagte æbler 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *