“Du kunne da godt være sådan én, der har sin egen blog”

DoodleMor Blogindlæg, Livet som mor 1 Comment

Det var det “go” fra gemalen, som satte gang i min blog.

Jeg har længe luret på at fortælle gemalen, om min drøm om en blog. Men jeg vidste ikke lige, hvordan jeg skulle få det nævnt, især midt i en uge med langtrukkent køkkenprojekt (læs i gang i 3 mdr. nu), forældremøde, bestyrelsesmøde i haveforeningen, bestyrelsesmøde i grundejerforeningen…og kvalitetstid med rollingerne.

Men pludselig opstod der et roligt øjeblik i den bløde sorte IKEA-sofa, og jeg slog til…

“Skatter…jeg har tænkt på, at jeg gerne vil have min egen blog. Så jeg har et sted, at komme af med al min kreative energi”. Der gik et øjeblik, og så kom svaret:

“Du kunne da godt være sådan én, der har sin egen blog”.

JUHU! Jeg kunne næsten ikke få armene ned.

Mit "gemmested"

Mit doodlespot

Det startede med, at jeg fik mit kælenavn “DoodleMor”, da jeg var til det første forældremøde i min datters 0. klasse. Min højre arm kunne ikke holde sig i ro, da man skulle melde sig til forældrerådet. Så det skete igen, som det er sket før  – jeg fik meldt mig til frivilligt arbejde.

Da et af mine yndlingsplanlægningsværktøjer er doodle.com, som jeg selvfølgelig mente vi skulle benytte til at oprette en fælles kalender i, var det helt oplagt, at jeg nu var DoodleMor.

Derefter kom tankerne væltende ind over mig i forhold til at få noget positivt ud af mit nye kælenavn. Hurtigt fandt jeg ud af, at en blog måtte være vejen frem.

Så den sidste uge har jeg surfet internettet tyndt, for at finde alt fra domænenavn til teknik bag bloggen. Men tænk, at valget af teknisk platform skulle udskyde projektet. Det har taget lang tid at vælge en platform, og nu mangler jeg stadig at vælge det endelige design. Der er så meget at vælge imellem derude, at jeg vil gå i tænkeboks, og indtil da bare nyde at komme igang med skrive.

Mit hoved er ved at sprænges af gode ideer til artikler og emner. Så derfor er jeg startet i dag!

Bloggen kommer til at handle om, hvordan du med god planlægning kan få plads til alle de ting i livet, som DU gerne vil have der.

Bloggen kommer til at handle om alt fra prinsessefester, herlige elskelige (til tider umulige) rollinger, drengestreger når de er bedst, hverdagsskovture på stuegulvet til årlige hemmelige familietræf og mit yndlingsbegreb: MorBonus!

Jeg glæder mig til at at dele det hele med dig! Jeg håber, at du følger med!

Velkommen til min blog // DoodleMor

Comments 1

  1. Pingback: Rejsen til Amerika #4 – Hvad koster rejsen? | DoodleMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.