Johan spiller fodboldgolf

Årets familietræf: Hvornår har du sidst kørt i kortege?

DoodleMor Bæredygtigt familieliv, Blogindlæg, Ferie, Planlægning 2 Comments

Jeg gjorde det i lørdags, jeg siger det bare!

Efter en skøn morgenmad i haven, hvor alle fisker efter hints til dagens program, startede den hemmelige del af weekenden. Spændingen steg lidt ekstra, da vi satte os ind i bilerne. Ingen får adressen til det første sted, så man må pænt køre i en fin kortege efter hinanden – denne gang i Vestjylland.

Efter ca. 20 minutters køretid kom vi frem til Lepus Legepark. Efter alle havde fået adgangsarmbånd på gik legene i gang. Den første leg blev fodboldgolf. Det er golf med fodbolde, hvor du sparker bolden ud over en golfbane med meget rustikke huller til boldene. Holdene blev fordelt fair: Drengene mod pigerne!

“Giv mig et L, Giv mig et A, Giv mig et omvendt R, Giv mig et S -Hvad siger det: LARS!”

Rollingerne skulle lige fatte konceptet, og da de fik fat i det, var de vilde med det. Johans yndlingspart var at hoppe ned i i betonrøret som udgjorde hullet til boldene, for at fiske (Han kalder det Fikse) boldene op – nogle gange var han også ekstra ivrig og sparkede et par ekstra bolde i, så der var flere at samle op. Så skal man lige holde masken som voksen, for ikke at flippe ud over, at ungen ødelægger spillet 🙂

Men humøret var højt, som solen på himlen, så alt blev taget med et smil. Vi fik faktisk en masse gode grin undervejs, da foldboldgolf faktisk er lidt sværere end det lige ser ud – især når der ikke er nogen “boldgenier” i familien. Uanset hvilken familien man har, vil dette spil give nogle gode timers underholdning.

Min onkel blev dagens håne-offer, da troede han havde vundet, og havde haft gang i sejrsråbet “Giv mig et L, Giv mig et A, Giv mig et omvendt R, Giv mig et S -Hvad siger det LARS!”. Han havde ikke set det komme, at han kunne blive overhalet i sidste øjeblik af min mand, som lige havde været væk fra spillet for at pusle vores søn. Min mand vinder altid i spil – uden undtagelse, det kommer altid bag på os alle! Utroligt, at han så også har så meget held i kærlighed…

Efter en forfriskning var vi klar til næste aktivitet, som blev minigolf. Inden vi gik igang med det var vi dog lige ovre og se en flok gutter på en polterabend, gå til den i en omgang “menneske-bordfodbold”. Det så rigtig sjovt ud, men egnede sig ikke til vores blandede gruppe.

Så derfor tog vi et slag minigolf til alles store fornøjelse. Rollingerne hyggede sig også, og Julie blev ret skrap til det! Johan havde mest travlt med at få boldene til at forsvinde ind i alle forhindringerne. Igen blev vinderen selvfølgelig min mand.

Så blev frokosten indtaget i en hyggelig frokosthytte, hvor min far og mor havde linet op med lækre “byg selv sandwich” med alverdens fyld og tilbehør hertil dejlige kolde gode specielle øl. Efter frokosten gravede børnene efter guld i sandkasse, og fandt nok til at få det byttet til en slikkepind.

Så var det igen tid til leg, nogen gik på hoppepuden, andre tog en vild tur på en segway. Der var en rigtig fin off-road bane, som man kunne give den gas på. Nogen kørte vildere end andre! Mine skuldre havde lidt svært ved at slappe af, især efter at min mand væltede to gange. Nu kørte han nok også lidt vildere end mig. Dem der ikke legede tog sig en slapper i solen.

“Alt i alt en vidunderlig weekend – planlagt ned i mindste detalje! Lige i min ånd!”

Så kørte vi videre til Bork Havn, hvor vi drak kaffe og spise nogle kæmpe store is. Her er der også en skøn naturlegeplads med bla. et vandbassin med krapper og små fisk, som børn (små som store) kunne se på og røre ved. Det bragte stor lykke og forundring hos de små. Min søn sagde dog alligevel om krapperne: “De er ulækkkert”.

Vi returnerede til sommerhuset, hvor de fleste tog sig en velfortjent “morfar”, mens jeg passede rollingerne, som desværre ikke synes, at de trængte til en lur…

Dagen sluttede med en skøn stor grillbuffet med spyd med tigerrejer, ananas, champignon og tomat, spyd med kylling marineret i rigeligt hvidløg og rigelig med spareribs og lækre salater – hertil udsøgt rødvin til de voksne og en skøn dessert med mandelkage, vaniljeis og hindbærsylt.

Alt i alt en vidunderlig weekend – planlagt ned i mindste detalje! Lige i min ånd!

Jeg glæder mig allerede til næste gang…!

Møs fra DoodleMor 7 Lone

DAGENS UDFORDRING:
  • Ville du have mod på at arrangere sådan en weekend for din familie?
  • Ville du kunne overholde budgettet på 300 kr pr. voksen og 150 kr. pr. barn?

Fortæl mig, om du tager udfordringen op – og giver din familie en uforglemmelig oplevelse!

Comments 2

  1. Pingback: Hemmelig familieweekend: Middelalderen, Osterejer & kagefjæs! | DoodleMor

  2. Pingback: Bag facaden på "Årets mest hemmelige familieweekend" | DoodleMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.