Picnic på stuegulvet

Vores hjem som legeplads! #3årsfødselsdag

DoodleMor Blogindlæg, Fødselsdag, Planlægning 1 Comment

Så har vi haft besøg af de dejlige spilopper fra Krudtuglens vuggestue. Det var en stor succes for den lille mand. Krudtuglen og gemalen gik over for at hente spilopperne i vuggestuen. Da der kun er 150 meter derover, kunne de små sagtens gå.

Så de kom hjem til os kl. 9.30. Der var ti børn og tre voksne. De startede med at lege på børneværelserne på 1. sal i en times tid. Det var en udfordring for den lille mand at skulle dele alt sit legetøj. Men det gik over al forventning med det. (Heldigvis var Prinsessen ikke hjemme, til at se hvordan de behandlede hendes ting)

Der var god tid til tale med de voksne, det var dejligt afslappende og en helt anden måde, at være sammen med dem på.

Så kom de ned i stuen for at spise. Menuen endte med Mini Mac and Cheese, som var et hit både hos børn og voksne.  Agurker og peberfrugter i stænger forsvandt med lynets hast.

De ekstra rugbrødsmadder var velkendte og de fløj også af fadet. Til dessert fik de røde små vindruer og honningmelon. Aldrig har jeg set store skåle med vindruer forsvinde så hurtigt. Herligt!

Da de havde spist, sang de fødselsdagssang for Krudtuglen. Det kunne han rigtig godt lide! Han fik en gave, som var en fin mappe med billeder og kreative projekter fra sin tid i vuggestuen. Da han kun havde én dag tilbage hos dem.

Jeg kan virkelig anbefale at få besøg derhjemme, det var virkelig en skøn oplevelse!

Har du erfaringer med besøg af 10 små venner på én gang? Er det noget du vil anbefale til andre – eller havde du en særlig oplevelse, som du vil dele? Så kommenter gerne!

Kh DoodleMor


Comments 1

  1. Pingback: Piratfest for spilopper! #3år | DoodleMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.