Brunch for den pukkelryggede…

DoodleMor Blogindlæg, Fødselsdag, Mit madværksted, Planlægning 9 Comments

…giver vi den fuld gas på festlighederne! Vi elsker at have familien på besøg til både små og store festlige lejligheder.

Da vi har tre fødselsdage i vores familie på 4, som falder den 17/2, 4/3 og 21/3 – har vi valgt at holde en samlet fødselsdag for den pukkelryggede her i foråret. Invitationen er under udarbejdelse!
Der er nemlig adskillige andre fødselsdage i familien her i første kvartal. Så hvis ikke vi skal bruge hver weekend med familien (ja, det vil vi altså alligevel ikke) Så vi slår vores tre sammen, indtil Krudtuglen protesterer.

Vores største udfordring her i foråret er pladsen i vores rækkehus. Vi skal typisk ommøblere lidt for at få plads til de ca 26 mennesker, vi plejer at være.

Vi holder ofte familiefødselsdagen som en brunch, med efterfølgende kage og kaffe. En af fordelene er, at en brunch foregår mens rollingerne er friske, maden kan vi lave selv, uden at det bliver for avanceret, og da næsten hele familien kommer hver gang, så må det være noget de kan lide?

Opskrifter

Efter brunchen plejer vi at gå en lang tur, gerne forbi legepladsen. Dem der ikke har lyst til det, tager sig gerne en slapper i sofaen. Det er dejligt, at gæsterne er så afslappede, at de gør det de har mest lyst til.

Når vi kommer tilbage fra gåtur “trænger” vi til mere kaffe og KAGE! Så vi plejer at lave masser af lækker kage. Der er stor forskel på typerne af kage,  mest fordi vi laver det vi har mest lyst til, og faktisk sjældent tilpasser kagerne et tema, når det er en fælles fødselsdag.

Vi har ikke besluttet os for kagen til forårets fødselsdag. Men tror det bliver med pirattema, da Krudtuglen er ved at være stor nok til at synes, det er sjovt med en temakage.

Her kan du se nogle af vores tidligere fødselsdagskager:

Nu må jeg hellere få gjort invitationen færdig og få den sendt ud!

Der kommer snart en lille rapportage fra den lille piratfest i sidste uge. Glæd dig!

Spørg mig endelig, hvis du er i tvivl om noget, når du sidder og planlægger! Skriv en kommentar eller send mig en mail: Doodlemor@hotmail.com –  Jeg vil altid gerne hjælpe dig!

 Møs fra DoodleMor / Lone 

Hvis du have mere fra mig, så følg mig her:

Facebook – Hverdagsglæde og seneste nyt fra bloggen

Pinterest – Min kreative opslagstavle

Instagram – Billeder af livet i vores familie og andre skøre indfald!

Bloglovin – Tips om nyt på bloggen

 

Comments 9

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Mille. Ja, det vil jeg rigtig gerne. Jeg laver et indlæg om det, så er der lidt bedre plads her i kommentaren. Jeg går i gang med det samme

 1. Pingback: 10 tips – der gør festplanlægning til en leg | DoodleMor

 2. Pingback: Cheesecake! Min nye yndlingskage! | DoodleMor

 3. Hej, jeg Ska lave brunch til 33 på lørdag! Har brugt dine måleforhold til at regne ud 🙂 har en i køkkenet der laver røræg (40 æg) mens vi er i kirke (barnedåb). Jeg laver 9 lakseruller, 4 tærter, 8 pk bacon, 8 pk pølser, 40 boller, 3 franskbrød, 2 rugbrød pålægsfad (tre slags) ostefad, (3 slags) pastasalat, melonsalat, frikadeller og minipizzaer. Overvejer om der skal en Ret til på, eller er det nok? Tænker måske portionsanrettet yoghurt med müsli. Ville lige høre en prof som dig om du sys det lyder som nok ? 🙂 mange hilsener Neel

  1. Post
   Author

   Hej Neel.
   Hvor spændende med jeres fest/brunch på lørdag! 😉
   Elsker at høre om fester ude hos mine læsere!
   Dejligt, at du kunne bruge min “brunchberegner”!

   Det lyder som en super lækker buffet, du har planlagt!

   Ud fra de mængder du beskriver, er jeg ret sikker på, at der vil være rigeligt mad!

   Hvis du gerne vil have yoghurt, kunne du vælge at skifte melonsalaten (ved jo ikke helt hvad, der er i den) med en fint/småt snittet frugtsalat, som primært indeholder melon. Den kan man så spise sammen med yoghurt.

   Rigtig god fornøjelse med forberedelserne og selve festen! 🙂

   Jeg ønsker jer en rigtig dejlig dag!

   Mange hilsner, Lone / DoodleMor

 4. Pingback: 6 års fødselsdag med fræk snemand og indendørs picnic | DoodleMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.