Rabarber

Forårets nemmeste rabarber crumble

DoodleMor Blogindlæg, Mit madværksted 3 Comments

Rabarberne pibler op i haven og der kommer nye hver eneste dag. Man er nødt til at bage en rabarbercumble i ny og næ for at nyde duften, glæde ganen og forkæle sine gæster.

I går fik jeg ustyrligt lyst til kage, så derfor bagte jeg årets første crumble. Heldigvis havde vi besøg af min mor og far, så vi var mange til at nyde kagen.

Rabarber på vej

Rabarber på vej

Rabarber er lidt sure!

Rabarber er lidt sure!

Du skal selvfølgelig have glæde af min yndlingsopskrift!

Kan du huske den der smag af knasende smørristet havregrynsdrys, som du lavede til koldskålen i skolekøkkenet? Minderne om dengang kommer frem hos mig, når jeg spiser denne kage:

Opskrift på rabarber crumble

Opskrift

Rabarber fra kolonihaven

Rabarber fra kolonihaven

Rabarber Crumble

Rabarber Crumble

Portion nr 2 - Jeg må gerne!

Portion nr 2 – Jeg må gerne!

Hav en dejlig forårsuge!

Kagehilsner fra Doodlemor


Tak fordi du læste med! Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook – så bliver jeg glad 🙂

DoodleMorForårets nemmeste rabarber crumble

Comments 3

  1. Post
    Author
    DoodleMor

    Hej Birgitte,

    Den er vanedannende og super nem! Selv mandlerne hakker sig selv, hvis man putter alt i foodprocessoren 😉 Prøv det!

    Kh Lone / Doodlemor

  2. Pingback: Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave? | DoodleMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *