Rabarberne pibler op i haven og der kommer nye hver eneste dag. Man er nødt til at bage en rabarbercumble i ny og næ for at nyde duften, glæde ganen og forkæle sine gæster.
I går fik jeg ustyrligt lyst til kage, så derfor bagte jeg årets første crumble. Heldigvis havde vi besøg af min mor og far, så vi var mange til at nyde kagen.
Du skal selvfølgelig have glæde af min yndlingsopskrift!
Kan du huske den der smag af knasende smørristet havregrynsdrys, som du lavede til koldskålen i skolekøkkenet? Minderne om dengang kommer frem hos mig, når jeg spiser denne kage:
Hav en dejlig forårsuge!
Kagehilsner fra Doodlemor
Tak fordi du læste med! Hvis du har lyst, kan du følge mig på Facebook – så bliver jeg glad 🙂
Comments 3
Uhm, den ser lækker ud og lyder meget let at lave 🙂
Author
Hej Birgitte,
Den er vanedannende og super nem! Selv mandlerne hakker sig selv, hvis man putter alt i foodprocessoren 😉 Prøv det!
Kh Lone / Doodlemor
Pingback: Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave? | DoodleMor