Grubleri #11 – Om forbandet glemsomhed, vigtig post og sjældne stjerneskud!

DoodleMor Blogindlæg, Grublerier 6 Comments

I dag  – af alle dage – er en af de der dage, hvor jeg har smidt postkassenøglen væk og nede metaldybet ligger verdens vigtigste brev!

Tror du på stjerneskud? Det gør jeg!

Men i løbet af de sidste 35 år har jeg kun set to stjerneskud. Med den statistik, skal det man ønsker sig virkelig være noget særligt!

Det ene stjerneskud har jeg brugt på at ønske mig, at min søn skulle komme til at ligne en helt almindelig dreng! Ligesom den dag han blev født!

Nyfødt Johan

Johan, 2 dage gammel

Jeg håbede virkelig, at “naturen” ville sørge for at opfylde mit ønske!

Der er sket lidt naturlig udvikling, men krudtuglens kind får ikke sin normale form eller farve tilbage af sig selv.

Så når nu naturen ikke er så samarbejdsvilling som forventet, er det meget heldigt, at der findes dygtige læger, der kan hjælpe naturen på vej.

Det er næsten et år siden vi fik anbefalet en operation. Så vi har haft rigeligt med betænkningstid, og det har jordbærmærket også.

Vi har ventet på operationsdatoen to gange nu.

Og selvfølgelig sker det i dag, af alle dage, at jeg har smidt postkassenøglen væk, og nede metaldybet ligger verdens vigtigste brev!

Datoen, som gør en kæmpe forskel for vores søns fremtid!

Derfor kunne man se mig med armen fuldstændig vredet af led og med madpincetten fra køkkenet nede i metalkassen for at fiske brevet op!

Brevet fra Rigshospitalet

Efter operationen 

Operationen vil selvfølgelig efterlade et ar. Men det er der mange mennesker, der har.

De færreste har et jordbærmærke i ansigtet, som ugentlig fremprovokere kommentarer fra fremmede! Læs mere her; Hvorfor glor du på mit barn?

Skindet kommer jo selvfølgelig forsat til at bedrage, for han er på ingen måde en almindelig dreng! (FYI: Objektivitet er overvurderet, når man taler om eget afkom)

Hans personlighed er helt unik, og han smelter allerede hjerter på (ægte) gamle damer og små, søde tøser med frække rottehaler.

Men vi ved ikke, hvad fremtiden vil bringe for den kære knægt. Så vi har valgt at sende ham afsted på livets landevej med et udseende, som i det mindste kommer tæt på gennemsnittet!

Det gyldne hår med rødligt skær, må han bare lære at leve med 😉 Mon ikke det nok skal tage opmærksomheden fra det ar, han får på kinden?

Så den 11/4-16 skal han opereres! Det er saftsuseme lige om lidt!

Så Mor her holder på hat og briller! Nu kører bussen! Vi ses på den anden side!

Tusind tak fordi du læste med!

Møs fra DoodleMor

TIP: Læs hele historien herunder; vælg Grubleri nr. 3 + 5! 

Comments 6

 1. Jeg ved ikke meget om jordmærker, men jeg er ikke i tvivl om, at I har taget en oplyst og velovervejet beslutning. Jeg håber, at operationen går, lige som den skal, og at I bliver glade for resultatet 🙂 Knus herfra.

  1. Post
   Author

   Kære Jelena.
   Tusind tak for din opbakning! 🙂

   Vi har brugt næsten al ledig hjernekapacitet i et år på de her overvejelser. Kombineret med lægernes anbefalinger og adskillige samtaler på Riget.

   Så det er så dejligt, at det endelig skal ske. Så vi kan få nyt overskud! 😉

   Knus fra mig

 2. Jeg glæder mig over, at I snart kan lukke kapitlet med det jordbær-mærke. Det bliver dejligt for jer alle (uanset hvor meget ar der kommer), at komme videre 🙂 held og lykke d. 11. Kh. Birgitte

  1. Post
   Author

   Kære Birgitte.

   Tusind tak for din søde , positive hilsen! ? Dejligt, at du altid har overskud til at bakke op! ?

   Vi glæder os også virkelig meget til det er veloverstået.

   Så det er egentlig ret ok, at vi har fået datoen med så kort varsel. Så er den sidste bekymringstid, så kort som næsten muligt.
   ☀️Kh Lone

 3. Hvad er da det for en stooor dreng der i toget ? ?

  Kære Lone og Søren.
  Det har været nogle hårde år for jer, men I har taklet det så flot . I har fyldt ham med kærlighed, selvtillid og lækkert hår ?
  Og han har aldrig været i tvivl om, at I var der for ham uanset hvad . Han er fyldt op med et kæmpe solidt fundament ?
  Han vil gå ud i verden ligeså kæk og fro som altid.

  Jeg kan sagtens forstå , at I er nervøse for operationen. Det er altid hårdt, at aflevere sit guld og ikke selv ha kontrollen over hvad der skal foregå. Jeg har prøvet det masser af gange, og jeg vænner mig aldrig til det ?

  Jeg er helt sikker på, at I har taget den rigtige beslutning for Johan, og det bliver fantastisk for Jer ikke at skulle spekulere over det mere .

  Med mange kærlige hilsner Merete ( Johan – fan ? )

  1. Post
   Author

   Kæreste Merete.

   Tusind, tusind tak for din vidunderlige personlige hilsen! ?

   Han vokser som skvalderkål i en kolonihave, den frække knægt ? Så han er en skøn stor dreng, som altid er glad!

   Dine dejlige, kærlige tanker og rosende ord til vores lille familie gør en kæmpe forskel for os! ❤️ Mere end du drømmer om!

   Det er virkeligt noget særligt for os, at du har overskud til at være der for os, selvom du selv har en skøn, stor familie.

   At du har fulgt Johan, taget dig kærligt af ham og været så tæt på ham, siden han var helt lille, betyder uendeligt meget for os! ?
   Dine fantastiske, unikke ord om vores forældrerolle/arbejde har rørt os dybt! Det er sjældent, at den slags bliver sagt højt! Af ❤️ TUSIND TAK!

   Dejligt, at du deler tankerne om nervøsitet ved operationer, så føler jeg mig ikke så fjollet. Det bliver hårdt, at skulle sende ham i lægernes hænder og vente på resultatet ?.

   Vi håber så meget, at vores bekymringer for Johan kan minimeres, så snart mandagen er gået. Så skal han nok klare sig herefter! ?

   Vi glæder os meget til en skøn sommer, hvor vi forhåbenligt kan nyde dejlig solskinstid sammen i haverne! ☀️

   ? Mange kærlige kram fra os alle 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.