Åbningsscenen

Cirkus Summarum: “Den bedste dag i mit liv!”

DoodleMor Blogindlæg, Ferie Leave a Comment

Så ramte vi plet! Vores datter havde den bedste dag i sit liv i går!

Vi var til forpremiere på Cirkus Summarum og sikke en fantastisk oplevelse det var – for både store og små!!

Da vi ankom til Cirkuspladsen var krudtuglen ved at gå til af spænding. Han rystede nærmest helt, da han så cirkusteltet! Han viste slet ikke, hvad han skulle gøre ved sig selv.

Vi kom allerede kl. 15, da pladsen åbnede, så vi havde god tid til at lege! Men alligevel næsten ikke tid nok, da der er SÅ mange sjove ting at prøve!

Cirkuspladsen

Cirkuspladsen

En kæmpe stor legeplads 

Det første der blev indtaget var de fantastiske hoppeborge! Der er 4 stk i alt. Børnene bliver lukket ind i hold og får lov at hoppe i 5 minutter af gangen. Det fungerede rigtig godt!

Bliv klædt ud som din yndlingsartist 

Inde i forteltet til cirkusteltet var der også aktiviteter. Der var et musikværksted og et udklædningshjørne! Rollingerne kunne klæde sig ud som deres favoritter. Krudtuglen nåede både at være kanonkonge, stærk mand og hesteprinsesse. Der var mange små , som fik udlevet særlige drømme. Især ham den lille knægt i det blå strutskørt og hårbøjle med fjer! Han ville meget gerne have sin mormor til at forevige det øjeblik – det skal han nok fortryde til sin konfirmation… hehe!

Vores prinsesse havde meget travlt med at lege med den kæmpe store lup fra Ramasjang Mysteriet. Men det er meget at rumme, når TV bliver til virkelighed, så hun havde mange spørgsmål, for at få opklaret denne fagre nye verden.

Voksne hyggestunder 

Hvis man trænger til en lille pause fra leg og ballade kan man finde små hyggekroge og god kaffe. Det er også en god ide at have en nem madpakke med, så der ikke går for meget tid med at spise. Det gad vores rollinger “tihvertifald” ikke bruge tid på. Der kan købes mad på pladsen, men jeg synes ikke det så så spændende ud.

Vi spiste kl. 16.30, inden vi skulle ind til forestillingen. Der er 20 minutters pause i forestillingen, så der nåede vi at tanke slush-ice og tegne flotte tegninger.


Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få endnu flere ideer til sjov med familien:

Få nyhedsbrevet og bliv inspireret til et kreativt nærværende familieliv

Læs mere om fordelene her: Månedligt nyhedsbrev


Stop her!! 

Nu kommer der nogle billeder fra forestillingen, så hold dig for øjnene, hvis ikke du vil vide noget om showet!

Det var et helt fantastisk show fyldt med sang, dans, søde og beskidte jokes! Der var noget for både de helt små, de mellemste og de voksne!

“Hvem ville ikke gerne ønske sig sådan en stor flot tryllestav? Det er der vist mange fædre, der ville?” sagde cirkusdirektøren, som noget af det allerførste! Så var stilen ligesom lagt!

Jeg var imponeret over hvor originalt showet var og hvor gode de var til at få hele publikum til at synge med på alle de kendte sange. Der var en fantastisk stemning i det meget varme telt! Husk at tage vand med ind!  TIP: Egne dunke kan fyldes på pladsen.

Det så ud til at man kunne se alt uanset hvor man sad i teltet. Showet var lavet så oplevelsen var den samme for alle. Helt fantastisk!

Yndlingsscenen var Motor Mille som cirkusacrobat, Onkel Reje i halvnøgen russisk dans og det sidste nummer, som blev danset til “Uptown Funk” til stor jubel for de små.

Så da vores datter skulle puttes  igår aftes, sagde hun: Det har været den bedste dag i mit liv!

Der skal åbenbart ikke så meget til, når man kun er knap 7 år! Jeg elsker, når vi kan give dem minder, som de vil gemme i deres små hjerter!

Fik du ikke billetter?

Cirkuspladsen er åben for leg og sjov for alle! Den åbner kl 15.00 og lukker 18.30. Det koster 25 kr. at komme ind og lege, hvis ikke man har billet til forestillingen. Når indgangen er betalt er alle aktiviteter gratis.

Så tag dine rollinger med ud på pladsen til nogle skønne timers leg og hygge! Det er lige så sjovt som Tivoli og Bakken, men bare så MEGET billigere!

Det kan sagtens kombineres med en strandtur på Amager Strandpark.

Nu er sommeren her endelig! Så nyd det!

KH DoodleMor og cirkuselskerne 

Følg gerne med på Facebook eller Instagram  Så bliver jeg så glad!

 

P.S. Dette er IKKE et sponsoreret indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.