Irma plakat

Anmeldelse: Irmas Madmesse – Fri for snobberi!

DoodleMor Blogindlæg, Livet som mor 3 Comments

Rollingerne og jeg var til Irmas madmesse i Øksnehallen i søndags!

Det var en af de sjoveste eftermiddage, vi har haft! Det er virkelig Mor-Bonus med sådan en oplevelse!

Jeg havde ikke så mange forventninger, men jeg indrømmer, at jeg havde forventet en “snobbet” samling af fornemne leverandører, som ikke brød sig om børn, der spiser alle smagsprøverne på én gang eller drikker 6 æblejuiceshots i træk! Men jeg tog fejl! Heldigvis!

Stadeholderne synes, det var rigtig hyggeligt med børn, som havde lyst til at smage på alt muligt forskelligt.

De smagte oste, is, kager, chokolade, juice, smoothies, fisk, brød, nødder og alt muligt andet.

Alle steder var de meget imødekommende og ungerne fik en stor madoplevelse.

Der var et helt område, som primært var for børn. Her kunne de lave deres egen pizza, thai-suppe med grøntsager, smage på chili og danse.

Pizzaværkstedet morede Prinsessen sig meget med, imens krudtuglen dansede på scenen. Hun fik lavet en lækker pizza med rød peber og revet gulerod. Ny interessant smagskombination! Men den smagte herligt.

Hun blev så grebet af det, at hun nu har fået sin egen maddag. Den første dag er prøvet af, mere om det i et kommende indlæg.

Vi var derinde søndag eftermiddag fra kl. 15-17, så der var god plads og ikke alt for mange mennesker, men stadig masser af liv. Vi kunne sagtens have brugt mindst en time eller to mere. Da vi slet ikke nåede det hele. Næste år skal jeg også prøve at gå rundt med et vinglas med vin-smagsprøver, imens jeg nipser til alt muligt lækkert for voksne. Det så meget skønt ud, for dem der gjorde det. (Læs: Misundelse er en grim ting)

Der var lidt for meget liv i rollingerne til at jeg kunne overskue det. Det var slemt nok, at hver gang jeg havde fået en chai-latte smagsprøve, som jeg stillede fra mig et kort sekund, så sørgede Krudtuglen for at drikke den…

Han var også lidt hurtig på fingrene og ville smage noget i små bitte glas. Det lignede juice, det var det IKKE. Det var blommevin….UFFDA – et ansigt han lavede! Det krævede så også lige 5 små glas æblesaft for at få den grimme smag væk…. hehe…


Husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev:

Få nyhedsbrevet og bliv inspireret til et kreativt nærværende familieliv

Så får du løbende inspiration til festligt og kreativt familieliv.

Der var små mad-foredrag på scenen i løbet af dagen med fx Timm Vladimir. Nikolai Kirk have en øko-mad-tjans, hvor der blev debatteret økologi. Det deltog min veninde og madblogger Bodil i, hun synes det var rigtig underholdende og lækkert. Læs hendes lækre blog her: Smagshimlen.com

Hele messen var smukt sat op og der var en rigtig god stemning. Der var dekorationer både ved standende og i opholdsområder. Der var mange små hyggelige steder, hvor man lige kunne sidde og suge stemningen til sig og guffe nogle smagprøver.

PRIS & FAKTA 

Det koster 125 kr at komme ind, hvis man betaler i døren. Ellers koster biletterne 100 kr for én dag eller 150 kr for begge dage.

Uanset betalingsform fik man en værdikupon til at handle i Irma for på 100 kr. Så det kostede mig 25 kr i entre. Børn er gratis!

Næste år vil jeg afsted begge dage. Den ene dag med gemalen og/eller en veninde og den anden dag med rollingerne.
Så kan jeg opleve det hele med to forskellige sæt øjne. Så er der god tid til begge oplevelser! Det vil jeg glæde mig til.

Jeg kan kun anbefale at tage børn med til den slags oplevelser, det er sjovt for både store og små.

Her kan du se hele programmet og gemme linket, så du er klar til næste gang: Irmas madmesse

Jeg elsker kommentarer og input til aktiviteter, så skriv endelig til mig her på bloggen eller på Doodlemor@hotmail.com – glæder mig til at høre fra dig!

KH DoodleMor / Lone 

 

Comments 3

  1. Gamle Schepler var ikke snobbet. Alle var velkomne i forretningerne. Bondekonerne kunne betale med æg. Og sådan sikrede han en kontinuerlig forsyning af friske æg.

    1. Post
      Author

      Hej Camilla. Tak for dit historiske input. Det er skam ikke Irma som forretning, der er snobbet. Men det er en butik med lækre kvalitetsvarer, så tænkte første gang at leverandørerne forventede nogle bestemte kundetyper frem for børn. Men de har elsket, at jeg har børn med på messen begge gange! Det er herligt og befriende at opleve! 🙂 Kh DoodleMor

  2. Pingback: Madmesse: Årets fest for Minifoodies og Madnørder! | DoodleMor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.