[Sponsoreret indlæg] Tanken om en lang køretur eller ventetiden på en restaurant med børn kan hyle de fleste forældre ud af den. Rigtig mange vælger at stikke deres barn en elektronisk dims, og så underholder …
Mad over bål: Snobrød
Jeg sidder her og stinker! Jeg stinker værre end efter en lang bytur, dengang diskotekerne var fulde af røg. Men det er en dejlig stank af røg fra et bål, som jeg har siddet ved …
Børn i køkkenet – Vi laver guacamole
Jeg elsker at have ungerne med i køkkenet! Sidste gang lavede vi guacamole, rollingerne elsker det. Vi bruger det i wraps, burgers, til nachos, som dip og i sandwich. Når jeg tager dem med i køkkenet, så …
Mad over bål: Bagte æbler
Bagte æbler er en nem lækker dessert, som sætter prikken over i’et til din bålhygge. De kan også være en skøn eftermiddagssnack sammen med snobrød. Æbler – antal efter deltagerantal Kanel Sukker eller brun farin …
Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?
For lidt mad er rigtig skidt, for meget mad er spild af penge. Så det skal planlægges nøje, hvor meget mad der skal laves til en brunch. Brunchgæster er ofte “taknemmelige” i den forstand, at …
Børn i køkkenet – Vi bager Pizza
Pizza er en af vores yndlings retter herhjemme! Vi elsker faktisk pizza! Rollingerne elsker at lave deres egen pizza + en ekstra til madpakken næste dag. Det vigtigste er en rigtig god pizzadej! Den kan …
Anmeldelse: Irmas Madmesse – Fri for snobberi!
Rollingerne og jeg var til Irmas madmesse i Øksnehallen i søndags! Det var en af de sjoveste eftermiddage, vi har haft! Det er virkelig Mor-Bonus med sådan en oplevelse! Jeg havde ikke så mange forventninger, …
Lad uhyggen brede sig!
Halloween nærmer sig og for de fleste skal den uhyggelige dag fejres fredag den 31. okt. Den dag holder vi os også klar til holde hekse, spøgelser, monstre og andre uhyggelige væsner væk… Men vi …