Da vi havde vennerne til frokost, havde jeg lyst til at lave en anden menu til frokostbordet end den traditionelle med rugbrød og pålæg i massevis. Derfor foreslog jeg for Gemalen, at vi skulle grille kyllinger …
Opskrift: Sommersalat med røget laks og friske hindbær!
Når du vil forkæle veninderne med en let sommerfrokost eller en hyggelig middag på terassen, så er denne lette salat ren luksus! Den er super nem at lave, ligner en million og smager vidunderligt! Den …
Opskrift: Luksusagtig brunsviger
En klassisk dansk brunsviger er noget jeg har store følelser for! “Kagesmovsende uden dårlig samvittighed overfor kalorierne følelser”! Det er en af de kager, som uden tvivl hører til i NEED TO EAT-kategorien! Den kan …
Nytårsmenuen
Nytårsaften er en stor aften hos os. Så rigtig meget er planlagt i detaljer. Vi elsker at lave udfordrende velsmagende mad, og vores venner er ofte “prøveklude” for vores eksperimenter. Vi laver aldrig forsøg først, …
Impulsive koldthævede morgenboller
Jeg fik ustyrligt lyst til hjemmebagte boller i går aftes. Så efter rollingerne var puttet trissede jeg ud i køkkenet og miksede en dej sammen og satte den i køleskabet. Så håbede jeg, at det …
Cheesecake! Min nye yndlingskage!
… bare duften, smagen, den cremede konsistens, den sprøde bund… alt er lækkert i en cheesecake! Derfor har jeg lige nu udnævnt denne type kage til YNDLINGS! Derfor har jeg også været nødt til at …
Opskrift: Mormors fødselsdagsboller
Denne opskrift er fra min mor, som dog også elsker sin titel som mormor. Hendes opskrift på fødselsdagsboller bringer mange dejlige minder frem hos mig. Så for at lægge brænde på det bål, som en …
Mad over bål: Bagte æbler
Bagte æbler er en nem lækker dessert, som sætter prikken over i’et til din bålhygge. De kan også være en skøn eftermiddagssnack sammen med snobrød. Æbler – antal efter deltagerantal Kanel Sukker eller brun farin …
Forårets nemmeste rabarber crumble
Rabarberne pibler op i haven og der kommer nye hver eneste dag. Man er nødt til at bage en rabarbercumble i ny og næ for at nyde duften, glæde ganen og forkæle sine gæster. I går …
Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?
For lidt mad er rigtig skidt, for meget mad er spild af penge. Så det skal planlægges nøje, hvor meget mad der skal laves til en brunch. Brunchgæster er ofte “taknemmelige” i den forstand, at …