Nytårsmenuen

DoodleMor Blogindlæg, Højtider, Mit madværksted 1 Comment

Nytårsaften er en stor aften hos os. Så rigtig meget er planlagt i detaljer. Vi elsker at lave udfordrende velsmagende mad, og vores venner er ofte “prøveklude” for vores eksperimenter. Vi laver aldrig forsøg først, vi går bare i gang, …

DoodleMorNytårsmenuen

Impulsive koldthævede morgenboller

DoodleMor Blogindlæg, Mit madværksted 2 Comments

Jeg fik ustyrligt lyst til hjemmebagte boller i går aftes. Så efter rollingerne var puttet trissede jeg ud i køkkenet og miksede en dej sammen og satte den i køleskabet. Så håbede jeg, at det ville blive saftige og sprøde …

DoodleMorImpulsive koldthævede morgenboller
Cheesecake

Cheesecake! Min nye yndlingskage!

DoodleMor Mit madværksted 3 Comments

… bare duften, smagen, den cremede konsistens, den sprøde bund… alt er lækkert i en cheesecake! Derfor har jeg lige nu udnævnt denne type kage til YNDLINGS! Derfor har jeg også været nødt til at lære at lave dem selv. …

DoodleMorCheesecake! Min nye yndlingskage!
Fødselsdagsboller

Opskrift: Mormors fødselsdagsboller

DoodleMor Blogindlæg, Fødselsdag, Mit madværksted 3 Comments

Denne opskrift er fra min mor, som dog også elsker sin titel som mormor. Hendes opskrift på fødselsdagsboller bringer mange dejlige minder frem hos mig. Så for at lægge brænde på det bål, som en dag skal tage livet at …

DoodleMorOpskrift: Mormors fødselsdagsboller

Mad over bål: Bagte æbler

DoodleMor Blogindlæg, Børn i køkkenet, Haveliv, Mit madværksted Leave a Comment

Bagte æbler er en nem lækker dessert, som sætter prikken over i’et til din bålhygge. De kan også  være en skøn eftermiddagssnack sammen med snobrød. Æbler – antal efter deltagerantal Kanel Sukker eller brun farin Smeltet smør Ekstra – hvis …

DoodleMorMad over bål: Bagte æbler
Snobrød over bål

Mad over bål: Snobrød

DoodleMor Blogindlæg, Børn i køkkenet, Mit madværksted 2 Comments

Jeg sidder her og stinker! Jeg stinker værre end efter en lang bytur, dengang diskotekerne var fulde af røg. Men det er en dejlig stank af røg fra et bål, som jeg har siddet ved i flere timer her til …

DoodleMorMad over bål: Snobrød
Rabarber

Forårets nemmeste rabarber crumble

DoodleMor Blogindlæg, Mit madværksted 3 Comments

Rabarberne pibler op i haven og der kommer nye hver eneste dag. Man er nødt til at bage en rabarbercumble i ny og næ for at nyde duften, glæde ganen og forkæle sine gæster. I går fik jeg ustyrligt lyst til …

DoodleMorForårets nemmeste rabarber crumble
Brunch buffet

Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?

DoodleMor Blogindlæg, Mit madværksted, Planlægning 7 Comments

For lidt mad er rigtig skidt, for meget mad er spild af penge. Så det skal planlægges nøje, hvor meget mad der skal laves til en brunch. Brunchgæster er ofte “taknemmelige” i den forstand, at hvis der er noget, der …

DoodleMorBrunch: Hvor meget mad skal jeg lave?
Pizza pepperoni

Børn i køkkenet – Vi bager Pizza

DoodleMor Blogindlæg, Børn i køkkenet, Ferie, Mit madværksted 4 Comments

Pizza er en af vores yndlings retter herhjemme! Vi elsker faktisk pizza!  Rollingerne elsker at lave deres egen pizza + en ekstra til madpakken næste dag. Det vigtigste er en rigtig god pizzadej! Den kan enten laves 1-2 døgn før …

DoodleMorBørn i køkkenet – Vi bager Pizza

Brunch for den pukkelryggede…

DoodleMor Blogindlæg, Fødselsdag, Mit madværksted, Planlægning 9 Comments

…giver vi den fuld gas på festlighederne! Vi elsker at have familien på besøg til både små og store festlige lejligheder. Da vi har tre fødselsdage i vores familie på 4, som falder den 17/2, 4/3 og 21/3 – har …

DoodleMorBrunch for den pukkelryggede…