Grubleri #16 – Hurra for flere farver i hverdagen

DoodleMor Blogindlæg, Grublerier 2 Comments

Farver gør noget ved mig.
De inspirerer mig på en helt særlig måde.

På vores rejse rundt i Florida denne sommer, var jeg omgivet af farver. Huse i alverdens smukke pastelfarver, smart viler i flotte skarpe farver og farverige mennesker i farverigt tøj, der var fulde af smil og glæde.
Aldrig har jeg set så meget farve på, i og omkring mennesker før.

Det var lige før, at der ikke fandtes sort tøj i butikkerne udover nogle få sorte cocktailkjoler. Men de hang nærmest og skammede sig ved siden af de smukke kjoler i alverdens farver og mønstre.

I dag har jeg en sommergul t-shirt og blomstrede bukser på, som er mørkeblå i bunden og blomsterne er røde, orange, hvide og gule med blå og grønne blade. Og jeg bliver glad af det.

Jeg smiler mere. Jeg smiler til dig, og til dem jeg møder på min vej.

Sund farverig mad

Vi har aftalt at holde gang i alt det sunde, som vi spiste i ferien. Vi levede meget af vandmelon, blåbær, jordbær, honningmelon, mango, kirsebær og andre lækre frugter i ferien, og jeg er ikke klar til at give slip på det endnu.

Når jeg spiser farverig mad er den ofte også sundere. Den giver mig mere energi, og min krop bliver glad af det.

Heldigvis er det også sæson herhjemme nu, så det er bare med at mæske sig i alt det farverige frugt og grønt, og så vil jeg ikke bekymre mig om vinteren nu.

Morgenbord med masser af frugt

Cocktails på Ocean Drive

Og inden du undrer dig over billedet af de farverige cocktails, så er de sunde på deres helt egen afslappede måde, og der er også frugt i dem. De giver livsglæde, og det er sundt.

Farver i min have

Jeg har også fyldt nye blomster i havens krukker, så der er smæk på farverne, når vi nyder livet udendørs. Så der er flere nuancer af pink, gul, lilla og rød. Det er lige til at blive glad af.

Jeg ønsker mig også en palme, som kan minde mig om Florida, men det bliver nok først til næste sommer, hvor vi gerne skulle nå endnu længere i haven. Vi har store drømme for den lille have: Store havedrømme for rækkehushaven

Derudover har jeg fundet en skøn farverig fugl i Tampa, som nu hænger og glimter i solen i vores pilebladet pæretræ. Er den ikke fin?

Kolibri af akryl fra Tampa Bay, Florida

Der er jo desværre ikke plads til at sætte et af de her smukke strandhuse op i vores have:

Livreddertårn på Miami Beach

Hjælp til at holde fokus

Så ind med flere farver i hverdagen, det er mit nye motto!

Jeg har allerede besluttet mig for, at jeg ikke vil gemme mit sommertøj væk mere. Alle de farver, der er i det, skal blive i mit skab hele året, og så må jeg arbejde med lag-på-lag for at holde varmen.
I disse dage fryser jeg jo lidt, da temperaturen står på 17 grader, og vi har haft mellem 33-37 grader hele ferie. Så det huer mig ikke 😉

Min veninde har allerede spurgt, om vi skal forsætte vores mission med at passe på miljøet og købe færre ting og tøj her efter sommerferien. Det fungerede rigtig godt for os begge to i foråret, så jeg tror, jeg takker ja til udfordringen.

Hvad gør farver for dig?’

Må du få den skønneste dag!

Møs fra DoodleMor / Lone

 

Comments 2

    1. Post
      Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.