Brunsviger

Opskrift: Luksusagtig brunsviger

DoodleMor Blogindlæg, Mit madværksted 5 Comments

En klassisk dansk brunsviger er noget jeg har store følelser for! “Kagesmovsende uden dårlig samvittighed overfor kalorierne følelser”! Det er en af de kager, som uden tvivl hører til i NEED TO EAT-kategorien! Den kan …

Nytårsmenuen

DoodleMor Blogindlæg, Højtider, Mit madværksted 1 Comment

Nytårsaften er en stor aften hos os. Så rigtig meget er planlagt i detaljer. Vi elsker at lave udfordrende velsmagende mad, og vores venner er ofte “prøveklude” for vores eksperimenter. Vi laver aldrig forsøg først, …

Impulsive koldthævede morgenboller

DoodleMor Blogindlæg, Mit madværksted 2 Comments

Jeg fik ustyrligt lyst til hjemmebagte boller i går aftes. Så efter rollingerne var puttet trissede jeg ud i køkkenet og miksede en dej sammen og satte den i køleskabet. Så håbede jeg, at det …

Bagte æbler

Børn i køkkenet: Søde bagte æbler 

DoodleMor Blogindlæg, Børn i køkkenet 3 Comments

Lækre saftige søde æbler bagt over bål, er noget af det nemmeste at lave. Rollingerne elsker det som dessert eller eftermiddagssnack! Man bruger det antal æbler, som passer til bålhyggedeltagerantallet. Æblerne skrælles og deles i …

Cheesecake

Cheesecake! Min nye yndlingskage!

DoodleMor Mit madværksted 3 Comments

… bare duften, smagen, den cremede konsistens, den sprøde bund… alt er lækkert i en cheesecake! Derfor har jeg lige nu udnævnt denne type kage til YNDLINGS! Derfor har jeg også været nødt til at …

Fødselsdagsboller

Opskrift: Mormors fødselsdagsboller

DoodleMor Blogindlæg, Fødselsdag, Mit madværksted 3 Comments

Denne opskrift er fra min mor, som dog også elsker sin titel som mormor. Hendes opskrift på fødselsdagsboller bringer mange dejlige minder frem hos mig. Så for at lægge brænde på det bål, som en …

Familiefødselsdag – Keeping it Simple! 

DoodleMor Fødselsdag, Mit madværksted, Planlægning 3 Comments

At skrue ned for mit perfektionistiske kontrolgen er noget af det sværeste jeg nogensinde har gjort! – og jeg øver mig stadig! Men tiden læger alle sår, som man siger og som tiden går, bliver …

Mad over bål: Bagte æbler

DoodleMor Blogindlæg, Børn i køkkenet, Haveliv, Mit madværksted 2 Comments

Bagte æbler er en nem lækker dessert, som sætter prikken over i’et til din bålhygge. De kan også  være en skøn eftermiddagssnack sammen med snobrød. Æbler – antal efter deltagerantal Kanel Sukker eller brun farin …

Rabarber

Forårets nemmeste rabarber crumble

DoodleMor Blogindlæg, Mit madværksted 3 Comments

Rabarberne pibler op i haven og der kommer nye hver eneste dag. Man er nødt til at bage en rabarbercumble i ny og næ for at nyde duften, glæde ganen og forkæle sine gæster. I går …

Brunch buffet

Brunch: Hvor meget mad skal jeg lave?

DoodleMor Blogindlæg, Mit madværksted, Planlægning 9 Comments

For lidt mad er rigtig skidt, for meget mad er spild af penge. Så det skal planlægges nøje, hvor meget mad der skal laves til en brunch. Brunchgæster er ofte “taknemmelige” i den forstand, at …